Lloms de bacallà

Lloms de bacallà remullat al punt de sal GRAN GOURMET

 

Descripció

Lloms de bacallà remullat  dessalat tradicional al punt de sal , pes aproximat per llom 700/800 gr.

 Manera d ´ús

Obrir deixar 5 minuts obert i a punt per cuinar 

Conservació i caducitat

Producte refrigerat A+3º caducitat 30 dies  

Presentació 

Lloms envasats la buit individualment  caixes de 5 lloms 

LLOMS DE BACALLÀ GOURMET REMuLLAT AL PUNT DE SAL

Descripció

Lloms de bacallà gourmet  remullat  dessalat tradicional al punt de sal , pes aproximat per llom 450/550 gr.

 Manera d ´ús

Obrir deixar 5 minuts obert i a punt per cuinar 

Conservació i caducitat

Producte refrigerat A+3º caducitat 30 dies  

  

Presentació 

  caixes de 6 lloms envasat amb bosses al  buit  de 3 lloms 

LLOMS DE BACALLÀ remullat DESALAT AL PUNT DE SAL GOURMET INDIVIDUAL

Descripció

Lloms de bacallà gourmet remullat  dessalat tradicional al punt de sal , pes aproximat per llom 450/550 gr.

 Manera d ´ús

Obrir deixar 5 minuts obert i a punt per cuinar 

Conservació i caducitat

Producte refrigerat A+3º caducitat 30 dies  

Presentació 

Lloms envasats la buit individualment  caixes de 6 lloms 

LLOMS DE BACALLÀ REMULLAT AL PUNT DE SAL GOURMET PORCIONS

Descripció

Lloms de bacallà porcions remullat  dessalat tradicional al punt de sal , pes aproximat per porcions 180/220 gr 

 Manera d ´ús

Obrir deixar 5 minuts obert i a punt per cuinar 

Conservació i caducitat

Producte refrigerat A+3º caducitat 30 dies  

 

Presentació 

Lloms de bacallà porcions , envasat individualment caixes de 3 kg aprox. 

LLOMS DE BACALLÀ REMULLAT AL PUNT DE SAL

Descripció

Lloms de bacallà remullat  dessalat tradicional al punt de sal 

 Manera d ´ús

Obrir i rentar el bacallà sota l`aixeta , aixugar amb paper  i a punt  per cuinar

Conservació i caducitat

Producte refrigerat A+3º caducitat 30 dies  

Presentació 

Safates de 200 gr, caixes de 6 unitats